Warface

Warface, Farcry ve Crysis oyunlarının yapımcısı Crytec tarafından geliştirilen FPS (first person shooter) )türü online oyun olup tamamen Türkçe ve ücretsiz olarak oynanabiliyor. Cryengine oyun motoruyla hazırlandığından yüksek grafik özelliklerine sahip oyunu oynamak için bilgisayarınızın sistem gereksiniminin çok da uçuk olması gerekmiyor.
WARFACE TÜRKÇE OYUN FRAGMANI İZLE
Warface oyununda dört adet karakterden birini seçebiliyorsunuz. Her karakterin görevi ve kullanabileceği silahlar şunlar:
Piyade: Piyadeler ordunun öncü birlikleri olup tam otomatik tüfeklere sahiptirler.
Sniper: Keskin nişancı tüfeği kullanan bu grup düşmanı çok uzaklardan avlayabilir.
Mühendis: Yarı otomatik silahlar kullanan mühendisler zırhları ve araçları tamir edebilirler.
Sağlıkçı: Yaralanan takım arkadaşlarını iyileştiren sağlıkçılar pompalı tüfek kullanıyorlar.
Warface aşağıdaki oyun modlarını barındırıyor:
Takım Savaşı (Team Deathmatch):
İki düşman grubun mücadele ettiği bu modda takımlar 8’e 8 kişiden oluşabiliyor. Belirli bir puana erişen ya da süre bittiğinde en çok puana sahip olan takım ödülleri alır.
Herkes Tek (Free for All):
Herkesin kendi hayatı için mücadele ettiği bu modda belirlenen puana önce ulaşan ya da süre bitiminde en yüksek puana sahip oyuncu ödüllere de sahip olur.
Sabotaj (Plant the Bomb):
Takımlardan birisi düşman üssüne sızıp bomba yerleştirmeye çalışırken diğer takım ise bunu engellemeye çalışıyor.
İşgal (Storm):
Bu modda takımlardan biri harita üzerindeki stratejik noktaların hepsini ele geçirmeye çalışır. Savunmadaki takımın görevi ise süre bitene kadar düşmanın bütün stratejik noktaları ele geçirmesini önlemektir.
Yıkım (Destruction)
Takımların, düşman mevzilerine üç hava saldırısı gerçekleştirmeleri durumunda zaferi elde edecekleri moddur. Hava saldırısı yapabilmek için, askerlerin haritanın ortasında bulunan komuta üssünü elinde tutması gerekmektedir. Karşılaşma başladıktan 120 saniye içinde, takımlardan herhangi biri, ele geçirilecek bir üssü alamazsa karşılaşma otomatik olarak yenilgiyle sona erer.
Savaş Başlığı
Savaş başlığı modunda savunmadaki takımın tek görevi her ne pahasına olursa olsun savaş başlığınının düşman takımın eline geçmesini önlemektir.  Düşman takım başlığı ele geçirdiğinde savaşı kazanır aksi taktirde süre bitiminde savaşı kazanan taraf savunma grubu olur.
Warface yukarıdaki oyun modlarına ilave olarak 5 farklı türde Pve modu da barındırıyor. Etkileyici grafikleriyle dikkati çeken bu online oyunda kayarak düşmana saldırı yapma, tırmanma, tırmanmak isteyen takım arkadaşına destek verme, yere düşen arkadaşını tutup kaldırma gibi değişik hareketler de yapabiliyorsunuz.
Avrupa, Amerika ve dünyanın birçok başka yerinden milyonlarca oyuncu tarafından oynanmakta olan Warface, kaliteli görüntü ve ses efektlerinin yanında Türkçe ve ücretsiz olması ile ülkemizde de hatırı sayılır oyuncu kitlesine ulaşmış bulunuyor. Siz de FPS türü online oyunlardan hoşlanıyorsanız bu oyunu mutlaka denemelisiniz.

Diğer Yazılar

Yorumlarınızla Katkıda Bulunun

Hiç yorum yok

Yorum Gönder