Phantomers Online

Phantomers
Yapımcı: Dream Execution
Yayıncı: NTTGame
Tür: Mmofps
Konu: Aksiyon
Durum: Açık Beta
Dil: Türkçe
Fiyat: Ücretsiz
Platform: Pc
Knight Online’dan tanıdığımız NTTGame’in yayıncılığını yaptığı mmofps oyunu Phantomers Güney Koreli oyun yapımcısı Dream Execution tarafından geliştirilmiş.Oyundaki metinler Türkçe olsa da seslendirmeler henüz Türkçe değil fakat final sürümünde seslendirmelerin de Türkçe olması bekleniyor.
Oyunda Pavian Van Maemon adındaki fanatik bir lider tarafından yönetilen ve geçmişi yüzyıllar öncesine dayanan Knosis adındaki radikal bir örgütle, Knosis’ in dünyayı kaosa sürükleyeceğini düşünüp bu örgütten ayrılarak Birleşmiş Milletler çatısı altında Phantomers isimli bir ekip kuran eski Knosis üyelerinin mücadelesini görüyoruz.
phantomers indir
Phantomers oyun modları ise şunlar: Takım Ölüm Maçı (Team Deatchmatch), Bul ve Yok et (Search and Destroy), Herkes Tek (Free for All), Ele Geçir (Domination ve Headquarter). Oyunda şu an için toplam 15 harita bulunuyor.
phantomers kayıt ol
Nick, Hammer, Bishop, Victoria ve Crow oyunda seçebileceğiniz karakterler olup ileride daha farklı karakterlerin de oyuna dahil olması bekleniyor. Her karakterin uzmanlık alanı ve kullandığı silahlar farklı. Oyundaki silah çeşidi oyuncuları tatmin edecek kadar fazla ve silahları uygun aparatlarla modifiye etme imkanına sahipsiniz.
phantomers ilk bakış
Phantomers Minimum Sistem Gereksinimleri
İşlemci (Cpu): Intel Core2 Duo 2.2GHz AMD Athlon 64 X2 2.66GHz
Hafıza (Ram): 1 Gb
Ekran Kartı (Gpu): NVIDIA Geforce 8600 veya GT630 ya da Ati Radeon HD 6750
İşletim Sistemi: Windows XP, Vista, 7 ve sonrası
Harddisk Alanı: 3 Gb boş alan
DirektX Sürümü: DirectX 9.0 veya sonrası

Diğer Yazılar

Yorumlarınızla Katkıda Bulunun

Hiç yorum yok

Yorum Gönder