Zula : Yerli Yapım Mmofps Oyunu

  • Zula : Yerli Yapım Mmofps Oyunu
    Yapımcı: Madbyte Games
    Yayıncı: Lokum Games
    Tür: Mmofps
    Konu: Aksiyon
    Durum: Final
    Dil: Türkçe
    Fiyat: Ücretsiz
    Platform: Pc
    Türk oyun geliştirme şirketi Madbyte Games’in geliştirdiği ve ülkemizin ilk yerli yapım mmofps oyunu olan Zula, online fps oyunlardan hoşlanan Türk oyuncu kitlesi tarafından beğeniyle karşılandı. Grafikleri, haritaları, silah ve hiç de yabanc olmadığımız karakterleriyle birçok yabancı kaynaklı mmofps oyunundan daha kaliteli bir oyun olmuş Zula.
    Zula Online Oynanış Videosu
    Zula’da göreceğiniz karakterler bizlere hiç de yabancı değil çünkü yıllardır devam eden efsane Kurtlar Vadisi dizisinden fırlamış gelmiş Memati ile Abdulhey (her ne kadar isimleri farklı olsa da). Oyunun hikayesi de bu diziyle benzerlik gösteriyor ki hikaye kısaca şöyle:
    Yabancı servis ajanlarının cirit attığı ülkemizde her yıl birçok masum insan bu ajanlar tarafından öldürülmektedir. Devlet buna bir çözüm bulmak için Üsteğmen Demir’i Gladyo isimli bu  yabancı yapının içine sızması için görevlendirir. Gladyo’nun işlerini alt üst eden Demir’in kimliği ortaya çıkınca Demir gizli bir yaşam sürmeye başlar fakat evleneceği gün Gladyo tarafından suikaste uğrar, bütün yakınları ölür kendisi de ağır yaralanır ve öldü denilip bırakılır. Demir iyileştiğinde ülkenin her tarafından bulduğu vatansever insanlarla Zula isimli gizli bir yapı kurar ve Gladyo’dan intikam almak için and içer.
    zula karakterleri
    Zula oyununda şu an için 10 farklı harita ile 3 oyun modu bulunuyor. Özellikle Üsküdar Sokakları ismindeki haritaya girdiğinizde yerli bir oyunda olduğunuzu fazlasıyla hissedeceksiniz: Duvarlarında muhtar adayları resimlerinin olduğu evler, İbrahim Tatlıses, Ferdi Tayfur posterlerinin asılı olduğu oda duvarları, köşedeki Kardeşler Market, onun yanındaki Yarenler Apartmanı ve ilerideki camiyi gördüğünüzde içinizi tatlı bir sevinç kaplayacak.
    zula haritası
    Oyunun grafikleri gayet canlı olmuş, silah modellemeleri ve patlama sesleri ülkemizde çok oynanan bazı yabancı oyunlardan daha kaliteli. Henüz silah çeşitleri fazla değil ağır makinalı, hafif makinalı, keskin nişancı tüfeklerinden oluşan 10 kadar ana silah var fakat her geçen gün yeni haritalar ve silahlar oyuna eklenmekte.
    zula
    Zula, yabancı oyunların hakim olduğu ülkemiz oyun piyasasında çok iyi yerlere gelebilecek potansiyele sahip bir mmofps oyun. Temennimiz böyle yerli yapımların sayısı artsın, bizim de tüm dünyada oynanan milyonlarca oyuncuya sahip mmo oyunlarımız olsun.
    Zula Oyunu Sistem Gereksinimleri Nelerdir ?
    Minimum Sistem Gereksinimleri
    İşletim Sistemi: Windows XP, Vista, 7, 8
    İşlemci (Cpu): Intel Pentium 4 3.0GHz-class
    Bellek (Ram) : 512 Mb
    Ekran Kartı (Gpu) : Nvidia Geforce 6600 veya üstü
    Harddisk : 2 Gb boş alan
    Önerilen Sistem Gereksinimleri
    İşletim Sistemi : Windows XP, Vista, 7, 8
    İşlemci (Cpu): Intel Dual Core 2.4 GHz veya üstü
    Bellek (Ram) : 1 Gb ve üstü
    Ekran Kartı (Gpu) : Geforce 7600 GT veya üstü
    Harddisk : 3 Gb

Diğer Yazılar

Yorumlarınızla Katkıda Bulunun

Hiç yorum yok

Yorum Gönder